Kuva Domina Inn Piccolo
Kuva Domina Inn Piccolo
Kuva Domina Inn Piccolo
Kuva Domina Inn Piccolo
Kuva Domina Inn Piccolo

Osoite: Via Duca Degli Abruzzi 31, Portofino, (GE), ITALIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.domina.it/

Kiinnostaako vuokra-asunto Domina Inn Piccolo? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Domina Inn Piccolo kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Domina Inn Piccolo Tilat

Yksikkötyöt
Matto (Jotkut yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Ranta, Kalastus, Hissi, Ravintola,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (3.0 mailia), Veneily (lähistöllä), Harjoitusvälineet (3.0 mailia), Golf (6.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (6.0 mailia), Pesula (3.0 mailia) Snackbaari (lähistöllä), Tennis (3.0 mailia), Tuuli Surffaus (3.0 mailia),
Lentokenttä
Genova - (22 mailia - 35 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti Domina Inn Piccolon kotikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Domina Inn Piccolo, olet taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoiselta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Domina Inn Piccolo ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Domina Inn Piccolon kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Domina Inn Piccolossa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Domina Inn Piccolo -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Domina Inn Piccololla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Domina Inn Piccoloa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen kanssa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.