Kuva yrityksestä Dunkeld Country Estate
Kuva yrityksestä Dunkeld Country Estate
Kuva yrityksestä Dunkeld Country Estate
Kuva yrityksestä Dunkeld Country Estate
Kuva yrityksestä Dunkeld Country Estate

Osoite: 80 Tonteldoos Road, Dullstroom, Mpumalanga, 1110, Etelä-Afrikka
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.dunkeldestate.co.za

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Dunkeld Country Estatessa


Hotelli sijaitsee Dullstromin alueen henkeäsalpaavan luonnonkauneuden sisällä Dunkeld Country Estate on todellinen helmi. Panorama Route, joka tunnetaan kunnioitusta herättävistä näkymistä, esittelee upeaa Blyde River Canyonia ja tarjoaa kurkistuksen upeasta Klein Drakensbergin kalliosta.

- osa-aikaisen Resort yhdistää vaivattomasti vanhan maailman ylellisyyttä moderniin muotoiluun luoden ainutlaatuisen ja kutsuvan ilmapiirin. Halusitpa sitten ottaa aurinkoa ulkouima-altaalla tai rentoutua lämmitetyssä sisäuima-altaassa virkistävän auringonlaskun kera, rentoutuminen on taattu. Kiinteistöön tutustuminen hevosen selässä on loistava tapa uppoutua sen viehätysvoimaan, kun kuljet aaltoilevilla niityillä ja tapaat seeproja ja antilooppeja matkan varrella. Vaihtoehtoisesti voit lähteä vaellusseikkailuun majesteettisten vuorten halki, missä upeat maisemat ovat koti ainutlaatuisille lintulajeille, joita tavataan vain Highveldin alueella.

Ruoan ystävät ilahtuvat lomakeskuksen erinomaisesta ravintolaruoasta, kun taas musiikin ystävät voivat nauttia Jazz-baarin kimaltelevista rytmeistä. Ulkoilua etsiville tilalla on 15 patoa, jotka ovat täynnä kirjolohia, ruskeaa ja kultaista taimenta, jotka tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia hioa perhokalastustaitojasi. Täydellisen päivän jälkeen rentoudu syrjäisen lomamökin verannalla tarkkailemalla kiehtovaa eteläafrikkalainen villieläimiä sen sulavasti ohi kulkiessa.

Dunkeld Country Estaten aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Dunkeld Country Estate ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Dunkeld Country Estatein kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Dunkeld Country Estatessa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Dunkeld Country Estate -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnassa pyrkimyksissä myydä aikaosakkeita Dunkeld Country Estatein kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Dunkeld Country Estate -palvelun käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.