Kuva yrityksestä Edgewater Club
Kuva yrityksestä Edgewater Club
Kuva yrityksestä Edgewater Club
Kuva yrityksestä Edgewater Club
Kuva yrityksestä Edgewater Club

Osoite: Sargood Drive, Wanaka, Uusi-Seelanti
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.monad.co.nz/resorts/Edgewater

Kiinnostaako vuokra-asunto Edgewater Clubissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Edgewater Club kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Edgewater Club Palvelut

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), pesula (kaikki yksiköt), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt), pyykinpesukone
Lomakeskus
Veneily, Lastenhoito, Kalastus, Järvi, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Kylpylä, Tennis, Vesihiihto, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (2.0 mailia), Laskettelu (12.0 mailia), Golf (2.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (2.0 mailia), Ratsastus (2.0 mailia), Live-viihde (2.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (2.0 mailia) (2.0 mailia), Squash (2.0 mailia),
Lentokenttä
Queenstown - (62 mailia - 99 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantaina

Nauti Edgewater Clubin kotikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Edgewater Club, olet taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoiselta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Edgewater Club ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnit Edgewater Clubiin, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Edgewater Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Edgewater Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainonta yrittäessä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Edgewater Clubilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Edgewater Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen kanssa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.