Kuva Elara, Hilton Grand Vacations Club
Kuva Elara, Hilton Grand Vacations Club
Kuva Elara, Hilton Grand Vacations Club
Kuva Elara, Hilton Grand Vacations Club
Kuva Elara, Hilton Grand Vacations Club

Osoite: Elara, Hilton Grand Vacations Club, 80 E Harmon Ave, Las Vegas, NV 89109, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.hilton.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrata osoitteessa Elara, Hilton Grand Vacations Club


Harkitessaan osa-aikaisen in Las Vegas, USA, Matkailu ja vapaa-aika uskon, että sinun kannattaa harkita Elaraa, Hilton Grand Vacations Clubia. Tämä ainutlaatuinen 52-kerroksinen lomakeskus tarjoaa yhden halutuimmista paikoista koko kaupungissa - aivan maailmankuulun Stripin tuntumassa, saat kaiken hauskan ilman mitään vilskettä. On suora yhteys Miracle Mile -alueelle, jolla on yli 170 kauppaa ja ravintolaa. Vieressä on myös kuuluisa Planet Hollywood Resort, jossa on sisäinen kasino, yhdeksän ravintolaa ja Mandara Spa.

Lomakeskuksen majoitusvaihtoehdot ovat loputon: voit valita viihtyisästä ja mukavasta studiohuoneistosta aina rönsyilevään neljän makuuhuoneen sviittiin, joissa kaikissa on näkymät uima-altaalle, kaupunkiin tai majesteettisiin vuoriin ja aavikkoon. Näissä nykyaikaisissa sviiteissä on myös tilava oleskelutila, jossa on lattiasta kattoon ulottuva TV-projektori, täysin varustetut keittiötilat ja design-kylpyhuoneet. Allas on isäntänä kolmekymmentäkaksi yksityiselle Cabanas-baarille ja tarjoaa myös uima-altaan. Ja vielä parasta, tämä jyrkän keinona ei veloita lomakeskuksen maksuja, joita saatat löytää muiden alueen ominaisuuksien kanssa. Jotta lyömätön loma majoitusta, harkitse osa-aikaisen Hilton Grand Vacations Clubissa Elarassa.

Ostaa Elara, Hilton Grand Vacations Clubin aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Elara, Hilton Grand Vacations Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Elaraan, Hilton Grand Vacations Club, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Elarassa, Hilton Grand Vacations Club

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Elaran, A Hilton Grand Vacations Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainonnan pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Elaralla, Hilton Grand Vacations Clubilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Elaran avulla Hilton Grand Vacations Club voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.