Kuva GEVC: ssä Havasu Dunesissa
Kuva GEVC: ssä Havasu Dunesissa
Kuva GEVC: ssä Havasu Dunesissa
Kuva GEVC: ssä Havasu Dunesissa
Kuva GEVC: ssä Havasu Dunesissa

Osoite: 620 S. Lake Havasu Avenue, Lake Havasu City, AZ, 86406, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.havasudunes.com

Kiinnostaako kohteen myynti ja vuokraus GEVC: ssä Havasu Dunesissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa GEVC Havasu Dunesissa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

GEVC Havasu Dunesin tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Pesulapalvelu, Pesula, Sauna, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
(5.0 mailia), Golf (1.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (1.0 mailia), Kampaamo (70.0 mailia), Terveys Club (1.0 mailia), Järvi (1.0 mailia), Live Entertainment (1.0 mailia), Lääketieteelliset tilat (1.0 mailia), Leikkikenttä (1.0 mailia), Racquetball (1.0 mailia) ), Tennis (2.0 mailia), Vesihiihto (1.0 mailia), Tuuli Surfing (1.0 mailia),
Lentokenttä
Lake Havasu Municipal - (12 mailia - 19 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina

Nauti kotiin kotikokemuksesta GEVC: ssä Havasu Dunesissa

Kun ostat aikaosuuksia GEVC: n kaltaisissa kiinteistöissä Havasu Dunesissa, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa GEVC Havasu Dunesilla ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin GEVC: n kanssa Havasu Dunesissa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti GEVC: ssä Havasu Dunesissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus GEVC: n myymisestä Havasu Dunesin kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuutta GEVC: n kanssa Havasu Dunesissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä GEVC: tä Havasu Dunesilla voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiinsä, FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.