Kuva Golden Shoresista Plaza del Solissa
Kuva Golden Shoresista Plaza del Solissa
Kuva Golden Shoresista Plaza del Solissa
Kuva Golden Shoresista Plaza del Solissa
Kuva Golden Shoresista Plaza del Solissa

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.vistahotel.com

Kiinnostaako Golden Shoresissa Plaza del Solissa myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Golden Shores Plaza del Solilla kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Golden Shores Plaza del Solin tiloissa

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (joissakin yksiköissä), keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Konferenssitilat, Kuntoilulaitteet, Hissi, Lääketieteelliset tilat, Ravintola, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Kalastus (31.0 mailia), Golf (9.0 km), ruokakauppa (lähellä), elävää viihdettä (lähellä), ostosalue (lähellä),
Lentokenttä
Guadalajara International - (15 mailia - 24 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kodinomaisesta kokemuksesta Golden Shoresissa Plaza del Solissa

Kun ostat aikaosuuden kiinteistöistä, kuten Golden Shores Plaza del Solista, saat vuosittaisen pääsyn. Siitä tulee nopeasti kotisi kotoa käsin ja tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Golden Shores Plaza del Solista ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Golden Shoresiin Plaza del Solissa, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Golden Shoresissa Plaza del Solissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Golden Shoresin myynnistä Plaza del Sol -kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkiessään myymään aikaosuuksia Golden Shoresin kanssa Plaza del Solissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Golden Shoresin käyttäminen Plaza del Solissa voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.