Kuva The Hideaways Clubista
Kuva The Hideaways Clubista
Kuva The Hideaways Clubista
Kuva The Hideaways Clubista
Kuva The Hideaways Clubista

Osoite: Kennedy House, 115 Hammersmith Road, Lontoo, Englanti, W14 0QH
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.thehideawaysclub.com

Kiinnostaako myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä The Hideaways Club? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Vaihtoehto osa-aikaisenomistamalla oman osakkeen, jäsenyytesi Hideaways Club laittaa sinut kunnioitettavaan yritykseen. Jäseniä ovat vaativat yksilöt liike-, urheilu-, media- ja muotimaailmasta.

Vuosittainen kustannusosuus kattaa koko vuoden kiinteistöhallinnan ja ylläpitokustannukset, mukaan lukien kaikki paikalliset hinnat ja verot, siivous, puutarhanhoito ja ylellinen Concierge-palvelu.

Erityisesti neuvoteltujen kumppanuuksien ansiosta jäsenet saavat etuoikeutetun pääsyn edelleen 200 + -asuntoihin sellaisissa kohteissa kuin Costa Rica, Meksiko, Havaiji, San Fransico, Las Vegas, Karibia, Seychellit, Tiibet ja Kioto.

Residenssejä, jotka edellyttivät tilaa, mukavuutta ja yksityisyyttä, he tarvitsivat, mutta perustarpeilla, joita voit odottaa luksushotellilta - täysin huolletuista ja ammattimaisesti hoidetuista asunnoista, joissa on ensiluokkainen concierge-palvelu, seitsemän päivää viikossa.

Hideaways Club tilat

Yksikkötyöt
Vaihtelee
Lomakeskus
Vaihtelee
Lähellä olevat palvelut
Vaihtelee
Lentokenttä
Vaihtelee
Tarkista sisään / ulos
Vaihtelee

Ostamalla Hideaways Clubin aikaosuuksia

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Hideaways Club ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen The Hideaways Clubiin, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti The Hideaways Clubilla

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Hideaways Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnassa pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia The Hideaways Clubilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Hideaways Clubin käyttäminen voi olla turvallista, kun tiedetään, että he ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.