Kuva yrityksestä Coylumbridge Highland Lodges
Kuva yrityksestä Coylumbridge Highland Lodges
Kuva yrityksestä Coylumbridge Highland Lodges
Kuva yrityksestä Coylumbridge Highland Lodges
Kuva yrityksestä Coylumbridge Highland Lodges

Osoite: Coylumbridge, Aviemore, Inverness-Shire, Skotlanti, PH22 1QN
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.higvc.co.uk

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Coylumbridge Highland Lodgesissa


Kohde, jossa on uskomatonta huomiota yksityiskohtiin. Lomakeskus, joka sijaitsee Ylämaalla Skotlanti. Tämä on osa-aikaisen Coylumbridge Highland Lodgesin kanssa, joka sijaitsee Cairngorm-vuorten juurella. Pohjoismaisia ​​inspiroimia kanerva- ja mäntymajataloja, jotka muodostavat tarjottavan majoituksen, teemana on avaruus ja valo, ja ne on sisustettu yhdistelmällä perinteisiä ja nykyaikaisia ​​yksityiskohtia, jotka sekoittuvat täydellisesti.

Kahden tai kolmen makuuhuoneen mökit kuudelle tai kahdeksalle hengelle ovat riittävän tilavia, jotta kaikki voivat nauttia, olitpa sitten vesiurheilun ja viskinmaistajaisten välillä tai viettämässä iltaa yhdessä mukavassa kodinomaisessa ympäristössä. . Hyödynnä panoraamaikkunoita ja ihaile upeita Highland-näkymiä mukavasti vuoren piilopaikastasi ja nauti paikan päällä olevista sisäuima-altaista, jotka ovat avoinna ympäri vuoden.

Iltaisin lomakohteen elävää viihdettä tarjoaa jokaiselle jotakin Woodshed-baarissa, joka tarjoilee myös lounaita ja välipaloja, ja se on vain aikuisille klo 8 jälkeen. Tai voit vain rentoutua avarassa loungessa, jossa on käytettävissäsi täysi viihdejärjestelmä. Rauhallista Skotlannin lomaa varten Matkailu ja vapaa-aika suosittelee harkitsemaan aikaosuutta Coylumbridge Highland Lodgesin kanssa.

Coylumbridge Highland Lodgesin palvelut

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), Astianpesukone (joissakin yksiköissä), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), Puhelin (kaikki yksiköt), Pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä)
Lomakeskus
Lastenhoitaja, kampaaja, pesula, elävää viihdettä, leikkipaikka, ravintola, sauna, Snackbaari, uima-allas (sisätiloissa), tennis,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (4.0 mailia), Maastohiihto (lähistöllä), Laskettelu (9.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (2.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (1.0 mailia), Ratsastus (1.0 mailia) ), Lääkäripalvelut (lähietäisyydet), Hiihtokoulu (4.0 mailia), Vesihiihto (9.0 mailia),
Lentokenttä
Inverness - (25 mailia - 40 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai sunnuntai

Coylumbridge Highland Lodgesin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Coylumbridge Highland Lodges ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Coylumbridge Highland Lodgesiin, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Coylumbridge Highland Lodgesissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Coylumbridge Highland Lodges -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Coylumbridge Highland Lodgesin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Coylumbridge Highland Lodgesin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.