Valokuva: Holiday Club Villas Saimaa
Valokuva: Holiday Club Villas Saimaa
Valokuva: Holiday Club Villas Saimaa
Valokuva: Holiday Club Villas Saimaa
Valokuva: Holiday Club Villas Saimaa

Osoite: Rauhanrinne 1, Rauha, 55320, Suomi
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.holidayclubresorts.com/en/resorts/saimaa/

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Holiday Club Villas Saimaalla


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Holiday Club Villas Saimaa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Nauti kodikkaasta kokemuksesta Holiday Club Villas Saimaalla

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöistä, kuten Holiday Club Villas Saimaasta, sinulle taataan vuotuinen pääsy. Siitä tulee nopeasti koti kotiisi, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Holiday Club Villas Saimaa ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan todella iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen investoinnin Holiday Club Villas Saimaalla, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mihin investoit. Vuokraamisen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Holiday Club Villas Saimaalla

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Holiday Club Villas Saimaan kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiossa huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyritään myymään aikaosuuksia Holiday Club Villas Saimaan kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Holiday Club Villas Saimaan käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu hallinnointitilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.