Kuva Holiday Club Yllas 1
Kuva Holiday Club Yllas 1
Kuva Holiday Club Yllas 1
Kuva Holiday Club Yllas 1
Kuva Holiday Club Yllas 1

Osoite: Tunturintie 16 A 1, Akaslompolo, FI-95970, SUOMI
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.holidayclub.fi

Oletko kiinnostunut Holiday Club Yllas 1in myynnistä ja vuokraamisesta? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Holiday Club Yllas 1in lomakeskus sijaitsee Lapissa, 160km pohjoista länsipuolella. Täällä ei ole väkijoukkoja, luonto on koskematonta ja raikasta ilmaa todella merkitsee juuri sitä. Kesällä Lappi on ihanteellinen suurille ulkona harrastajille, joilla on mahdollisuus nauttia vaellusta, melontaa ja lohenkalastusta. Talvella valaistut maastohiihtoehdot ovat loputtomia. Kaikissa huoneistoissa on takka, täysin varustettu keittiö ja avoin sauna. Ei ole julkista liikennettä, paitsi huipun hiihtokaudella, joten auto on tarpeen muina aikoina.

Holiday Club Yllas 1 Tilat

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), Takka - yksikkö (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), sauna (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä)
Lomakeskus
Murtomaahiihto,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (34.0 mailia), Veneily (lähistöllä), Laskettelu (2.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Pelihuone (lähistöllä), Ruokakauppa (lähistöllä), Kampaaja (lähistöllä), Järvi (Läheiset) Km), Ravintola (Läheiset), Hiihtokoulu (34.0 mailia), Snackbaari (Läheiset), Puhelin (Läheiset),
Lentokenttä
Kittilä - (32 mailia - 51 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantaina

Ostaa Holiday Club Yllas 1 -ajankohtaa

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Holiday Club Yllas 1 ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Holiday Club Yllas 1: n kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myydään ja myydään Holiday Club Yllas 1: ssä

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Holiday Club Yllas 1 -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Holiday Club Yllas 1: n kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Holiday Club Yllas 1ia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.