Kuva yrityksestä Honka Holiday Cottages Yllas
Kuva yrityksestä Honka Holiday Cottages Yllas
Kuva yrityksestä Honka Holiday Cottages Yllas
Kuva yrityksestä Honka Holiday Cottages Yllas
Kuva yrityksestä Honka Holiday Cottages Yllas

Osoite: Akaslompolo, C / O Yllas Kartano
Kartanontie
Kolari, SUOMI
Lisätietoja: 01787 881111

Oletko kiinnostunut Honka Holiday Cottages Yllasin myynnistä ja vuokraamisesta? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Honka Holiday Cottages Yllas kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Honka Loma-asunnot Yllasin tiloissa

Yksikkötyöt
Astianpesukone (kaikki yksiköt), Takka - yksikkö (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Veneily, hiihto, kalastus, ruokakauppa, järvi,
Lähellä olevat palvelut
Autonvuokraus (34.0 miles), Laskettelu (3.0 mailia), Ratsastus (19.0 mailia), Ravintola (34.0 mailia), Hiihtokoulu (3.0 mailia), Snackbaari (3.0 mailia), Puhelin ( Lähistöllä),
Lentokenttä
Kittilä - (34 mailia - 54 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotikokemuksesta Honka Holiday Cottages Yllasissa

Kun ostat aikaosakkeita kiinteistöihin, kuten Honka Holiday Cottages Yllasiin, sinulle taataan vuosittain pääsy. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Honka Holiday Cottages Yllas ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen investoinnin Honka Holiday Cottages Yllasissa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Honka Holiday Cottages Yllasin myynti ja jälleenmyynti

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Honka Holiday Cottages Yllas -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnalla pyritään myymään aikaosakkeita Honka Holiday Cottages Yllasin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Honka Holiday Cottagesin käyttäminen Yllas voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.