Kuva Holiday Club Hannunkivesta
Kuva Holiday Club Hannunkivesta
Kuva Holiday Club Hannunkivesta
Kuva Holiday Club Hannunkivesta
Kuva Holiday Club Hannunkivesta

Osoite: Holiday Club Hannunkivi (# 2940), Hannunkiventie 1, Kivijärvi, 43800
Lisätietoja: 01787 881111

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrata Honka Holiday Hannunkivi


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Holiday Club Hannunkivi kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Holiday Club Hannunkivi Palvelut

Yksikkötyöt
Takka (kaikki yksiköt), Takka (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Sauna (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Veneily (käytettävissä olevat varusteet), Maastohiihto, Kalastus, Järvi, Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (40.0 mailia), Laskettelu (40.0 mailia), Harjoitteluvälineet (1.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (1.0 mailia), Kampaamo (1.0 mailia), Ratsastus (25.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (1.0 mailia) (40.0 mailia), Snack Bar (1.0 mailia), Tennis (1.0 mailia),
Lentokenttä
Jyväskylä - (86 mailia - 138 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai lauantai

Nauti Holiday Club Hannunkiven kotikokemuksesta

Kun hankit aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Holiday Club Hannunkivilla, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Holiday Club Hannunkivi ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Holiday Club Hannunkivin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Holiday Club Hannunkivella

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Holiday Club Hannunkiven kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä verkkomainonta pyrkimyksissä myydä lomaosakkeita Holiday Club Hannunkiven kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Holiday Club Hannunkiviä voi olla turvallinen tietäen, että he ovat turvallisessa kädessä varoja, jotka on talletettu luottamustilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.