Kuva Ivory Grand Hotel Apartments
Kuva Ivory Grand Hotel Apartments
Kuva Ivory Grand Hotel Apartments
Kuva Ivory Grand Hotel Apartments
Kuva Ivory Grand Hotel Apartments

Osoite: Barsha First, Behind Mall of Emirates, PO Box 391977, Dubai, 25605, Yhdistyneet arabiemiirikunnat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.ivorygrandhotels.com

Kiinnostaako Ivory Grand Hotel Apartmentsin kiinteistöjen myynti ja vuokraus? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Ivory Grand Hotel Apartments Palvelut

Yksikkötyöt
Huonepalvelu, keittiö, kylpyhuone, dinining-alue ja oleskelutila
Lomakeskus
Ravintola, lahjatavarakauppa tai uutiset, Pelihuone, Kylpylä, Uima-allas, Sauna, Kuntosali, Uima-allas, Monikielinen esikunta, Pesulapalvelut, Ravintola / Ruokailu, Snackbaari, Ravintola / Ruokailu
Lähellä olevat palvelut
Ostoskeskus, huvipuistot, vesipuisto, viinitilat, virkistys, purjelautailu, laskettelua, kalastus, veneily, uimaranta, hiihtokoulu, metsästys, vesihiihto, sukellus, golf, ratsastus, tennis
Lentokenttä
Dubai Airport
Tarkista sisään / ulos
14: 00 - perjantai, lauantai

Ostaminen Ivory Grand Hotel Apartmentsin aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Ivory Grand Hotel Apartments ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Ivory Grand Hotel Apartmentsin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Ivory Grand Hotel Apartmentsissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Ivory Grand Hotel Apartments -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainonta yrittäessä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Ivory Grand Hotel Apartmentsin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Ivory Grand Hotel Apartments -hotellin avulla voidaan turvallisesti tietää, että ne ovat turvallisissa käsiinsä hallinnoimaan luottamustiliin talletetuilla varoilla FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.