Jurere Summer Resort -hotellista
Jurere Summer Resort -hotellista
Jurere Summer Resort -hotellista
Jurere Summer Resort -hotellista
Jurere Summer Resort -hotellista

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.grupocordeiro.com.br

Kiinnostaako vuokra-asunto Jurere Summer Resort? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Jurere Summer Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Jurere Summer Resort Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, minikeittiö), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, veneily, kalastus, pelihuone, pesula, hissi, leikkipaikka, sukellus, vesihiihto, surffaus,
Lähellä olevat palvelut
Lähistöllä), Kylpylä (lähietäisyydeksi), Ostoskeskus (lähietäisyydellä), Kampaaja (lähietäisyydessä), Lääketieteellisten laitteiden lähistöllä,
Lentokenttä
Florianopolis International - (17 mailia - 27 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti Jurere Summer Resortin kotikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Jurere Summer Resort, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Jurere Summer Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Jurere Summer Resort: een, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myydään ja myydään Jurere Summer Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Jurere Summer Resort -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä internet-mainontaa, jolla pyritään myymään aikaosuudet Jurere Summer Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Jurere Summer Resortilla voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.