Kuva Le Club Mougins
Kuva Le Club Mougins
Kuva Le Club Mougins
Kuva Le Club Mougins
Kuva Le Club Mougins

Osoite: 199 Chemin du Val Fleuri, Mougins, 06250, Ranska
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.diamondresorts.com

Kiinnostaako vuokra-asunto Le Château Mougins? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Muinaisen Mouginsin kaupungin luonnon kauneuden ympäröimä Diamond Resortsin Le Club Mougins lepää rehevän vihreiden lehtien keskellä. Tämä mukulakivikatujen reunustama viehättävä kaupunki on täynnä kapeita kujia, tuoreita kukkia täynnä erilaisia ​​värejä sekä viehättäviä putiikkeja ja kahviloita. Maalaismainen kaupunki on tunnettu gourmet-ravintoloistaan, jossa voit ruokailla loputtomilla kulinaarisilla herkuilla. The osa-aikaisen Lomakeskus tarjoaa kauniisti sisustettuja huoneita, joissa on tilavat sisätilat ja hyvin varustetut mukavuudet, kuten keittiö, tv ja DVD-soitin. Rentoudu uima-altaalla tai nauti kuntokeskuksesta ja tenniskentästä. Lomakeskuksen ravintolassa voit nauttia tuoreista tuotteista, aidoista Välimeren makuista ja ystävällisestä palvelusta lämpimässä ympäristössä. Matkusta Ranskan maaseudulla ja kävele Mouginsin mutkaisia ​​katuja pitkin löytääksesi tämän keskiaikaisen kylän maalaukselliset maisemat upeiden näkymien ja auringon paahtamien kukkuloiden keskellä.

Le Club Mouginsin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Le Club Mougins ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Le Club Mouginsin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Le Club Mouginsissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Le Club Mougins -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainonnassa myytäessä aikaosuuksia Le Club Mouginsin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Le Club Mouginsin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisessa kädessä varoja, jotka on talletettu luottamustilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.