Kuva Loma Laukaasta
Kuva Loma Laukaasta
Kuva Loma Laukaasta
Kuva Loma Laukaasta
Kuva Loma Laukaasta

Osoite: Pitkaniementie 150, Aijala, 41390, Suomi
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.lomalaukaa.fi

Kiinnostaako Loma Laukaa myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


LomaLaukaa on osa-aikaisen keskellä Suomea sijaitseva Laukaa Aijala -lomakeskus, rakennettu kansainvälisten standardien mukaisesti ja kimaltelevien järvien ympäröimänä. Laadukkaita loma-asuntoja myydään lomaosakkeina viikon tai jopa vuoden ajan. Saatavilla olevat loma-asunnot voivat myös olla vuokrattu.

Lomakeskuksessa on 11 valmistunutta huoneistoa. He seuraavat rantaa ketjumaisella, mukavasti löysällä tavalla. Pienemmissä osakkeissa on olohuone, makuuhuone, minikeittiö, sauna, pesuhuone ja terassi. Suuremmassa huoneistossa on kolme makuuhuonetta, keittiö / olohuone, sauna, pesuhuone ja terassi. Lomakeskukseen rakennetaan yli 30 korkealaatuista loma-asuntoa, jotka ovat vain muutaman metrin päässä rannasta.

Yli mailin pituinen lomakeskus sijaitsee luonnollisella syljellä. Kesäaika on aika tutustua moniin kävelyreitteihin, kaloihin Kapeenkosken ja Kuusaankosken vesiputousten läheisyydessä, melontaan ja veneilyyn. Talviaika tuo hiihtoa, ja golfkenttä on 15 minuutin ajomatkan päässä. Tutustu Sarakallion esihistoriallisiin kalliomaalauksiin, Peurunkan kylpylään ja muihin aktiviteetteihin, kuten museoihin ja teattereihin.

Loma Laukaa -palvelut

Yksikkötyöt
Sauna, tyhjiö
Lomakeskus
Sauna, Televisio aulassa, Kokoustilat, Pesulapalvelut, Yrityskeskus, Monikielinen henkilökunta
Lähellä olevat palvelut
Golf - miniatyyri, Keilahalli, Viihde / yöelämä, Racquetball, Ping Pong, Hiihtokoulu, Juoksurata / polku, Tenniskentätilat: Sisä-, ulko-, Ratsastusmahdollisuus, Golf, Lentopallolentopallovarusteet käytettävissä, Squash, Laskettelu
Lentokenttä
Jyväskylä 28 km
Tarkista sisään / ulos
Perjantai 16: 00

Loma Laukaa aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Loma Laukaa ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten miksi et yritä vuokrata ensin ennen pitkäaikaista sijoitusta Loma Laukaan kanssa? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Loma Laukaa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Loma Laukaa -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään loma-aika Loma Laukaan kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Loma Laukaan käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu hallinnoimalle luottotilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.