Kuva Los Amigos Beach Club
Kuva Los Amigos Beach Club
Kuva Los Amigos Beach Club
Kuva Los Amigos Beach Club
Kuva Los Amigos Beach Club

Osoite: Los Amigos Beach Club, Urb Playamarina, Carretera Cádiz, km 204, 29647 Mijas Costa, Malaga, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.diamondresorts.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää myynnissä olevia ja vuokrattavia kiinteistöjä Los Amigos Beach Clubissa


Los Amigos Beach Clubilla on erinomainen maine osa-aikaisen teollisuus, ja on helppo nähdä, miksi. Sijaitsee upeassa Malagassa, Espanja, olet tyytyväinen hymyilemällä ja vietetty tilavaan huoneistoosi, josta löydät kaikki modernit mukavuudet, jotka ovat hyvin varustettuja rentouttavan viikon auringossa. Maisemapuutarhojen ympäröimänä rauhan tunne läpäisee tämän keinon. Joissakin sävyisin keskipäivän auringon naapurissa on tenniskentillä lepotuoli puiden reunustamalla altaalla. Jos etsit ostoksia ja jännitystä, molemmat löytyvät Fuengirolan vilkkailta katumarkkinoilta joka tiistai.

Henkilökunta menee aina ylimääräiselle mailalle sinne, missä he voivat, mikä tekee aina eron, kun olet poissa kotoa. Sauna- ja kylpytynnyri-tilat auttavat sinua antamaan elämän pieniä ongelmia aavistumaan. Monet vieraista, joita tapaat klubitalossa, kun jäädytät drinkin kanssa, ovat muiden omistajia ja tulevat ystäviksi elämästä - Matkailu ja vapaa-aika kuulla aina asiakkailta heidän vuosien aikana tekemistä ystäville. lomaosakkeen Los Amigos Beach Club antaa sinulle runsaasti muistoja vuosi vuodelta, joten älä viivyttele!

Los Amigos Beach Club Tilat

Yksikkötyöt
Puhelin (kaikki yksiköt) Keittiö (kaikki yksiköt, täysi) Ilmastointi (kaikki yksiköt) Pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä) Astianpesukone (joissakin yksiköissä) Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Uima-allas (sisä- / ulkouima) Lasten uima-allas Tennis Poreallas / poreallas Pelihuone Leikkikenttä Live-viihde Liikuntarajoitteisille sopiva Autovuokraus Ruokakauppa Ravintola Snackbaari
Lähellä olevat palvelut
Ranta (lähistöllä) Vesihiihto (2.0 km) Purjelautailu (lähistöllä) Veneily (lähistöllä) Kalastus (Lähistöllä) Golf (2.0 km) Ratsastus (1.0 km) Health Club (2.0 km) Kasino (9.0 km) Pesula (lähistöllä) Lääketieteellinen palvelu ( 1.0 mailia)
Lentokenttä
Malaga - 19.0 mailia / 30.0 km
Tarkista sisään / ulos
Lauantai sunnuntai

Ostaminen Los Amigos Beach Clubin aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Los Amigos Beach Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Los Amigos Beach Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Los Amigos Beach Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Los Amigos Beach Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiot ylhäällä kanavilla sekä online-mainos pyrittäessä myymään aikaosuudet Los Amigos Beach Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Los Amigos Beach Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.