Kuva Mabula Timeshare
Kuva Mabula Timeshare
Kuva Mabula Timeshare
Kuva Mabula Timeshare
Kuva Mabula Timeshare

Osoite: Farm Renosterhoekspruit, Rooibergin piiri, Private Bag X1644, Bela Bela, 0480, Etelä-Afrikka
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.mabulatimeshare.co.za

Kiinnostaako myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Mabula Timeshare? Soita myyntitiimillemme nyt numeroilla 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Lomailijat ovat vain hienoja sanoja Mabula Bush Lodgeista, vain kahden tunnin ajomatkan päässä Johannesburgista. Tämä osa-aikaisen lomakeskus Etelä-Afrikan sydämessä on villieläinten rakastajan unelma, jossa on safarivaihtoehtoja jokaiseen makuun. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare-välittäjät rakastavat erityisesti maiseman monimuotoisuutta, kallioisista rinteistä nurmettuneisiin tasoihin, mikä tekee siitä yhtä helppoa kuin piirakka, jossa näkyy yksi Big Five: elefantti, leijona, puhveli, leopardi ja sarvikuono. On runsaasti muita eläimiäsi, jotka osaavasi oppaasi korostavat, joten sinun on pakko olla yllätyksenä.

Mabula Bush Lodge on ylellistä majoitusta ja kuten odotitkin, kylpylä, uima-allas ja muut tilat ovat korkealaatuisia; loistava tapa rentoutua ja virkistäytyä pitkän päivän jälkeen ihastelemalla Afrikan villieläimiä. Ravintolat ovat aina kiireisiä, sillä lomakeskuksen maine on niin hyvä, joten voit olla varmoja tietystä ilmapiiristä menemään yhdessä herkullisen impalan tai krokotiilin pihviin! Jokainen huone on kauniisti sisustettu tosi Etelä-Afrikkalainen yksityiskohtia. Seikkailunhaluiset matkustajat eivät voineet tehdä paljon paremmin kuin hemmotellaan Mabula Bush Lodge -hotellin oleskelun aikaan todellisen tauon tavanomaisesta elämästä.

Mabulan aikaosuuspalvelut

Yksikkötyöt
Takka (kaikki yksiköt), Takka - yksikkö (kaikki yksiköt), Keittiö (joissakin yksiköissä, ei mitään / täysi), Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä)
Lomakeskus
Pelihuone, Ratsastus, Pesula, Ravintola, Sauna, Squash, Uima-allas, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
Casino (68.0 mailia), Golf (22.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (34.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (34.0 mailia), Puhelin (lähistöllä)
Lentokenttä
Johannesburg - (99 mailia - 159 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Ostaminen Mabula Timeshare aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Mabula Timeshare ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnit Mabula Timeshareen, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynti Mabulassa Timeshare

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Mabula Timeshare -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla myytäessä aikaosuuksia Mabula Timesharella.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Mabula Timesharea voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.