Kuva Manali Resorts
Kuva Manali Resorts
Kuva Manali Resorts
Kuva Manali Resorts
Kuva Manali Resorts

Osoite: Kullu Manali National Highway 21, Manali
Kullu District, 175131, INTIA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokra-asuntoja Manali Resortsissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Manali Resorts kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Manali Resorts Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Kokoustilat, Kuntosali, Pelihuone, Kuntoklubi, Pesula, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
(9.0 mailia), Ratsastus (9.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (9.0 mailia), Hiihtokoulu (3.0 mailia), Laskettelu
Lentokenttä
Bhuntar - (26 mailia - 41 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Nauti kotikokemuksesta Manali Resortsissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Manali Resorts, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Manali Resorts ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Manali Resorts miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Manali Resortsissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Manali Resorts -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä online-mainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuudet Manali Resortsin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Manali Resorts voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisia käsiin rahoja talletetaan luottamus huomioon hallinnassa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.