Kuva yrityksestä Marriott's Mai Khao Beach
Kuva yrityksestä Marriott's Mai Khao Beach
Kuva yrityksestä Marriott's Mai Khao Beach
Kuva yrityksestä Marriott's Mai Khao Beach
Kuva yrityksestä Marriott's Mai Khao Beach

Osoite: 234 Moo 3, Mai Khao, Thalang, Phuket 83110, Thaimaa
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.marriottvacationclub.com

Kiinnostaako Marriott's Mai Khao Beach myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Marriott's Mai Khao Beach kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Marriottin Mai Khao Beachin tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi, keittomahdollisuus, DVD tai videonauhuri
Lomakeskus
Lastenhoitopalvelu, Liikuntarajoitteisille annettava varustelu, Pesulapalvelu, Leikkikenttä, Ravintola, Uima-allas - Ulkoilma, Pyörätuoliystävällinen, Wi-Fi-yhteys
Lähellä olevat palvelut
Baari / Cocktail Lounge, Ranta, Polkupyörän polkuja, Vene Marina / Launching, Autonvuokraus, Päivähoito, Golf, Päivittäistavarakauppa, Järvi, Sukellus, Tennis
Lentokenttä
Phuket / HKT 10 Miles
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Nauti kotikokemuksesta Marriott's Mai Khaon rannalla

Kun ostat aikaosuuksia sellaisissa kohteissa kuin Marriottin Mai Khao Beach, olet taattu vuosittain. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Marriott's Mai Khao Beach ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Marriott's Mai Khao Beachillä, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Marriottin Mai Khao Beachin myynti ja jälleenmyynti

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Marriottin Mai Khao Beach -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Marriottin Mai Khao Beachillä.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Marriottin Mai Khao Beachin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.