Kuva Neptune Beach Club
Kuva Neptune Beach Club
Kuva Neptune Beach Club
Kuva Neptune Beach Club
Kuva Neptune Beach Club

Osoite: BP 742, Saly Portudal-M'bour, Senegal
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.saly-hotel-neptune.com

Kiinnostaako myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Neptune Beach Clubissa? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Neptune Beach Club kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Neptune Beach Club -tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Ranta, Veneily, Lastenallas, Kalastus, Kuntoklubi, Elävää viihdettä, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas, Poreallas, Surffaus,
Lähellä olevat palvelut
Golf (2.0 mailia), Ruokakauppa (1.0 mailia), Ratsastus (1.0 mailia), Lääkäripalvelut (1.0 mailia), Racquetball (Läheiset), Ostoskeskus (1.0 mailia), Tennis Hiihto (lähistöllä),
Lentokenttä
Dakar-Leopold S. Senghor - (50 mailia - 80 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kodista kotitaidoista Neptune Beach Clubissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä, kuten Neptune Beach Club, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Neptune Beach Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Neptune Beach Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Neptune Beach Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Neptune Beach Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuudet Neptune Beach Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Neptune Beach Clubin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä varojen hallinnoimassa luottamustilissä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.