Kuva yrityksestä Oasis Lanz Club ja Grand Holidays Club at Oasis Lanz Club
Kuva yrityksestä Oasis Lanz Club ja Grand Holidays Club at Oasis Lanz Club
Kuva yrityksestä Oasis Lanz Club ja Grand Holidays Club at Oasis Lanz Club
Kuva yrityksestä Oasis Lanz Club ja Grand Holidays Club at Oasis Lanz Club
Kuva yrityksestä Oasis Lanz Club ja Grand Holidays Club at Oasis Lanz Club

Osoite: Oasis Lanz Club, Av. Del Jablillo, 35508 Costa Teguise, Las Palmas, Lanzarote, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.grandholidaysclub.com/oasis-lanz-club/

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Oasis Lanz Clubilla ja Grand Holidays Clubilla Oasis Lanz Clubilla


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Oasis Lanz Club ja Grand Holidays Club Oasis Lanz Clubilla kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Oasis Lanz Club ja Grand Holidays Club Oasis Lanz Clubin tiloissa

Yksikkötyöt
Keittotilat
Lomakeskus
Baari / Cocktail Lounge, Autonvuokraus, Viihde - Elävä, Kuntosali - Varustettu, Pesula, Ravintola, Sauna tai höyrysauna, Uima-allas - Ulkoilma, Tennis
Lähellä olevat palvelut
Ranta, Vene Marina / Laukaisu, Harjoitus, Varustettu, Kalastus, Golf, Päivittäistavarakauppa / Apteekki, Leikkikenttä, Ravintola, Sukellus
Lentokenttä
Arrecife / ACE8 Miles / 13 KM
Tarkista sisään / ulos
Torstai, lauantai

Nauti kodinomaisesta kokemuksesta Oasis Lanz Clubilla ja Grand Holidays Clubilla Oasis Lanz Clubilla

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Oasis Lanz Club ja Grand Holidays Club Oasis Lanz Clubissa, saat takuun vuosittain. Siitä tulee nopeasti koti kotoa ja se tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Oasis Lanz Club ja Grand Holidays Club Oasis Lanz Clubilta ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväinen uuteen loma -asuntoosi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Oasis Lanz Clubilla ja Grand Holidays Clubilla Oasis Lanz Clubilla, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokraamisen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Oasis Lanz Clubilla ja Grand Holidays Club Oasis Lanz Clubilla

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Oasis Lanz Clubin ja Grand Holidays Clubin myynnistä Oasis Lanz Club -kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä verkkomainonta, jolla pyritään myymään aikaosuuksia Oasis Lanz Clubin ja Grand Holidays Clubin kanssa Oasis Lanz Clubilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Oasis Lanz Clubin ja Grand Holidays Clubin käyttäminen Oasis Lanz Clubilla voi olla turvassa tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä ja rahat talletetaan hallinnoimalle luottotilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.