Kuva Perennial Vacation Club Bandera
Kuva Perennial Vacation Club Bandera
Kuva Perennial Vacation Club Bandera
Kuva Perennial Vacation Club Bandera
Kuva Perennial Vacation Club Bandera

Osoite: 1775 River Ranch Drive, PL 1434
Bandera, TX, 78003, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.perennialvacationclub.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Pereraalisen Lomakodin Bandera? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Perhevuorinen loma-Club Bandera kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Perennial Vacation Club on Bandera tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), takka - yksikkö (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / (Kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Lasten allas, Pelihuone, Leikkikenttä, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
(12.0 mailia), Järvi (1.0 mailia) ), Ostoskeskus (5.0 mailia), vesihiihto (6.0 mailia),
Lentokenttä
San Antonio - (45 mailia - 72 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotikokemuksen kotoa Bandera Perennial Vacation Clubista

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä, kuten Bandera-perennainen loma-klubi, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Perennial Vacation Club Bandera ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Bandera Perennial Vacation Clubilla, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Bandera Perennial Vacation Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Monivuotisen lomaklubin myynnistä Bandera-kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissään myydä aikaosuuksia Bandera-perennäisillä loma-klubilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Perennial Vacation Clubia Banderassa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.