Kuva Perennial Vacation Club at Tropicale
Kuva Perennial Vacation Club at Tropicale
Kuva Perennial Vacation Club at Tropicale
Kuva Perennial Vacation Club at Tropicale
Kuva Perennial Vacation Club at Tropicale

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.perennialvacationclub.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja vuokrattavissa Perennial Vacation Club at Tropicale? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Perhevuorinen loma-klubi Tropicalossa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Perennial Vacation Club at Tropicale Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, minikeittiö), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraus, Kuntosali, Viihde, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
All Inclusive Resort (Valinnainen), ranta (lähistöllä), veneily (3.0 mailia), kasino (lähistöllä), kalastus (3.0 mailia), golf (lähistöllä), ruokakauppa (5.0 mailia), ratsastus (3.0 mailia), pesula (5.0 mailia) , Lääketieteelliset palvelut (5.0 mailia), Sukellus (1.0 mailia), Vesihiihto (1.0 mailia), Surfaus (10.0 mailia),
Lentokenttä
Puerto Plata International - (15 mailia - 24 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotikokemuksesta kotona Perennial Vacation Club at Tropicale

Kun ostat aikaosakkeita sellaisissa kohteissa kuin monivuotinen lomaklubi Tropicalessa, sinulle taataan vuosittain pääsy. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata monivuotinen lomaklubi Tropicalessa ennen ostamista

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Perennial Vacation Club Tropicale, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Perennial Vacation Clubissa Tropicalessa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus monivuotisen loma-klubin myymisestä Tropicalessa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnassa pyrkimyksissä myydä aikaosakkeita monivuotisella lomaklubilla Tropicalessa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Perennial Vacation Club at Tropicale voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamus huomioon hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.