Kuva Pestana Alvor Park
Kuva Pestana Alvor Park
Kuva Pestana Alvor Park
Kuva Pestana Alvor Park
Kuva Pestana Alvor Park

Osoite: Adega, Quinta do Ribeiro, Alvor, 8501-904 Alvor, Portugali
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.pestanavacationclub.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokra-asuntoja Pestana Alvor Parkissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Pestana Alvor Park, joka sijaitsee upealla Algarven Portugalissa, on a osa-aikaisen lomakeskus, joka tarjoaa todellisen home-away-from-home tunne. Täysin varusteltu pariskunnille, perheille tai yksin matkustaville, tämä neljän tähden lomakeskus on suosittu asiakkaidemme kanssa vuosi vuodelta, ja on helppo nähdä, miksi. Sinulla on oma asunto, joka sijaitsee kauniin sinisen meriveden äärellä - ja älä unohda, että valtava uimaranta on yksi kolmesta Euroopan parhaasta rannasta. Kalustettu parveke toivottaa sinut tervetulleeksi aamukahvia ja aamiaista varten, ja löydät itsesi katsomaan luonnollista pensaikkoa, joka asuu monille lintulajille.

Alvorin tyypillinen portugalilaisen kalastajakylä on isäntänä melko satamaan, ja erinomaiset kalaravintolat ovat vain muutaman minuutin päässä lomakohteesta. Paikan päällä on suuri suljettu puutarha, jossa lapset voivat turvallisesti leikkiä, sekä uima-altaat, jotka tarjoavat matalan lapsen alueet mielenrauhaa varten. Sinulla on myös kirjasto, jos unohdit tuoda hyvän kirjan ja varmasti tervehdi lomakeskuksen pelastuskissa Lucky sisäänkirjautumisen yhteydessä. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare-välittäjät eivät voineet ylpeinä tarjota jälleenmyyntimahdollisuuksia Pestana Alvor Parkissa.

Pestana Alvor -puiston palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / minikeittiö), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Allas (ulkona), poreallas, kuntosalipalvelut, sauna, uima-allas (ulkona)
Lähellä olevat palvelut
Ranta (Läheiset), Veneily (2.0 mailia), Kasino (2.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (lähistöllä), Ruokakauppa (lähistöllä), Kampaaja (lähistöllä), Lääketieteellinen laitteisto (lähietäisyydessä) Lähistöllä), Tennis (lähietäisyydet), Vesiurheilu (lähietäisyydet), Tuulen surffaus (lähietäisyydet),
Lentokenttä
Faro - (48 mailia - 77 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantai, sunnuntai

Ostaminen Pestana Alvor Parkin osa-aikaista käyttöoikeutta

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Pestana Alvor Park ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Pestana Alvor Parkin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Pestana Alvor Parkissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Pestana Alvor Park -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Pestana Alvor Parkin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Pestana Alvor Parkia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.