Kuva Pestana Clube De Ferias
Kuva Pestana Clube De Ferias
Kuva Pestana Clube De Ferias
Kuva Pestana Clube De Ferias
Kuva Pestana Clube De Ferias
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.pestana.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokra-asuntoja Pestana Clube De Ferias? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Pestana Clube De Ferias kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Pestana Clube De Ferias Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Lasten allas, Kampaaja, Kuntokeskus, Pesula, Elävää viihdettä, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Laitesukellus, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Veneily (Läheiset), Casino (2.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (Läheiset), Lääketieteelliset laitteet (3.0 mailia), Ostoskeskus (3.0 mailia)
Lentokenttä
Faro - (48 mailia - 77 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantaina

Nauti Pestana Clube De Feriasin kotikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Pestana Clube De Ferias, sinulle taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Pestana Clube De Ferias ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Pestana Clube De Feriasin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Pestana Clube De Feriasissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Pestana Clube De Ferias -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla, jolla pyrittiin myymään aikaosuuksia Pestana Clube De Feriasin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Pestana Clube De Feriasin käyttö voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.