Kuva Peterson s Waterfront Resort
Kuva Peterson s Waterfront Resort
Kuva Peterson s Waterfront Resort
Kuva Peterson s Waterfront Resort
Kuva Peterson s Waterfront Resort

Osoite: 103 N. Park St., PL 488
Chelan, WA, 98816, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: petersonswaterfront.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Peterson s Waterfront Resort? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Peterson s Waterfront Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Peterson s Waterfront Resort Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Takka - yksikkö (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Ranta, Veneily, Kalastus, Järvi, Pesula, Uima-allas, Puhelin, Tennis, Vesihiihto, Poreallas, Surffaus,
Lähellä olevat palvelut
Casino (5.0 mailia), Murtomaahiihto (8.0 mailia), Laskettelu (50.0 mailia), Golf (1.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (lähietäisyydellä), Live Entertainment (1.0 mailia) Läheiset), ostoskeskus (lähellä), hiihtokoulu (1.0 mailia),
Lentokenttä
Seattle - (200 mailia - 321 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina

Nauti Peterson's Waterfront Resortin kotikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Peterson's Waterfront Resort, sinulle taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Peterson's Waterfront Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Peterson s Waterfront Resort, miksi ei yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Peterson s Waterfront Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Petersonin Waterfront Resort -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Peterson's Waterfront Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Peterson s Waterfront Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamustilin hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.