Kuva foinikialaisesta HAC: ssa
Kuva foinikialaisesta HAC: ssa
Kuva foinikialaisesta HAC: ssa
Kuva foinikialaisesta HAC: ssa
Kuva foinikialaisesta HAC: ssa

Osoite: 24-26 Queensland Avenue, Broadbeach, QLD, 4218, AUSTRALIA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako kiinteistöjä myytäväksi ja vuokrattavaksi foinikialaisella HAC: llä? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Foinikialainen HAC: ssa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Foinikialainen HAC-laitoksissa

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Kuntosali, Pelihuone, Ravintola, Sauna, Kylpylä, Uima-allas (sisä / ulkoilu),
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat uimarannat, Lähellä olevat uimarannat, Lähellä olevat kalastusmahdollisuudet, Kalastus (lähistöllä), Lääketieteellinen laitteisto (lähietäisyydet), Ostoskeskus (lähietäisyydellä)
Lentokenttä
Coolangatta - (20 mailia - 32 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotiin kotikokemuksesta foinikialaisella HAC: lla

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä kuten Foinikialainen HAC: ssä, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Tilaa foinikialainen HAC: ssä ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin foinikialaisella HAC: ssä, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin foinikialaisella HAC: lla

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus foinikialaisten myymisestä HAC-kiinteistöissä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä online-mainoksilla pyrittäessä myymään aikaosuus Faihiläisen kanssa HAC: ssä.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Foinikaanin käyttäminen HAC: ssa voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.