Kuva Residence Soldanella
Kuva Residence Soldanella
Kuva Residence Soldanella
Kuva Residence Soldanella
Kuva Residence Soldanella

Osoite: Via Serroncelli, Localita Laceno
Bagnoli Irpino, (AV), ITALIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.residencesoldanella.it

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokraa Residence Soldanella? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Residence Soldanella kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Residence Soldanella Palvelut

Yksikkötyöt
Matto (kaikki yksiköt), Takka - yksikkö (joissakin yksiköissä), Keittiö (kaikki yksiköt, osittaiset)
Lomakeskus
Lastenhoitaja, Pelihuone, Päivittäistavarakauppa, Live-viihde, Ravintola, Snackbaari, Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
(Lähellä), Laskettelu (lähistöllä), Ratsastus (lähistöllä), Pesula (4.0 mailia), Lääkäripalvelut (4.0 mailia), Leikkikenttä (lähietäisyydellä), Ostoskeskus (4.0 mailia) ), Tennis (lähellä),
Lentokenttä
Napoli - (62 mailia - 99 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotona kodin kokemuksesta Residence Soldanella

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Residence Soldanella, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Aseta Residence Soldanella ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloisia uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Residence Soldanellan kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Residence Soldanellassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Residence Soldanella -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla, jolla pyrittiin myymään aikaosuutta Residence Soldanellan kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Residence Soldanellan käyttö voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisessa kädessä hallinnoimassa luottamustilillä talletettujen varojen kanssa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.