Kuva Residence Verde Mare
Kuva Residence Verde Mare
Kuva Residence Verde Mare
Kuva Residence Verde Mare
Kuva Residence Verde Mare

Osoite: Via San Gemiliano 10, paikallinen San Gemiliano
Tortoli Arbatax, (NU), ITALIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.verdemare.net/

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Residence Verde Mare? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Residence Verde Mare kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Residence Verde Mare Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenhoito, Lasten allas, Pesula, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
(Lähellä), Vesiurheilu (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Ruokakauppa (lähistöllä), Kampaaja (Läheiset), Terveyskylpylä (Läheiset), Ratsastus (Läheiset), Järvi (4.0 mailia) (Lähietäisyydet), Snack-baari (lähietäisyydet), Vesiurheilu (lähietäisyydet), Vesiurheilu (lähietäisyydet), Poreallas (lähellä) (Lähistöllä),
Lentokenttä
Cagliari - (93 mailia - 149 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantaina

Nauti kotikokemuksesta kotona Residence Verde Mare

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Residence Verde Mare, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Residence Verde Mare ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Residence Verde Mareen kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Residence Verde Mare

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Residence Verde Maren omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Residence Verde Marea.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Residence Verde Mare -hotellin käyttö voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsiinsä hallinnoimaan luottamustiliin talletettuihin rahoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.