Kuva yrityksestä Sabi River Sun Lifestyle Resort, Etelä-Afrikka
Kuva yrityksestä Sabi River Sun Lifestyle Resort, Etelä-Afrikka
Kuva yrityksestä Sabi River Sun Lifestyle Resort, Etelä-Afrikka
Kuva yrityksestä Sabi River Sun Lifestyle Resort, Etelä-Afrikka
Kuva yrityksestä Sabi River Sun Lifestyle Resort, Etelä-Afrikka

Osoite: Main Sabie Road, PO Box 13, Hazyview, Etelä-Afrikka, 1242
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.tsogosun.com/sabi-river-sun-resort

Kiinnostaako Sabi River Sun Lifestyle Resort, Etelä-Afrikka myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


lomaosakkeen at Sabi Riverin aurinkoloma, joka sijaitsee lähellä kuuluisaa Krugerin kansallispuisto, tarjoaa poikkeuksellisen mukavan majoituksen, jota ympäröi luonnollinen loisto. Vieraat voivat valita 60 huoneesta, jotka tarjoavat näkymät kauniiseen ympäristöön ja heijastavat Afrikan lämpöä ja vieraanvaraisuutta.

Mukava ja kodikas majoitus, jota parantavat upeat näkymät, rikas luonnonperintö ja runsas villieläimet - kaikki yhdessä muodostavat oleskelun, joka on täysin rentouttava ja unohtumaton.

Luonnollisen loiston ja safarimahdollisuuksien lisäksi lomakeskus tarjoaa vieraille herkullisia ruokia, 18-reikäisen golfkentän, virkistysmahdollisuuksia ja konferensseja sekä ympäri vuoden järjestettävän lasten viihdeohjelman. Heather's Spa tarjoaa mahdollisuuden rentoutua autuuden ja yksityisyyden ilmapiirissä valikoiman yksinoikeudella virkistäviä hoitoja.

Majoitus on varustettu monilla mukavuuksilla vieraiden mukavuuden varmistamiseksi. Huoneen mukavuuksiin kuuluu ilmainen WiFi, taulu-tv DSTV: llä, teen- ja kahvinkeitin huoneessa ja ilmastointi.

Huoneissa on viihtyisät kalusteet, maalaismaiset teemat ja erinomainen palvelu yhdistävät kaikki ikimuistoisen vierailun Mpumalangassa.

Parhaimmillaan lämpimässä afrikkalaisessa vieraanvaraisuudessa, lomakohteissa ja safarikokemuksissa on vain yksi paikka mennä: Sabi River Sun Resort.

Sabi River Sun Lifestyle Resort, Etelä-Afrikka

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), Takka (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Lastenhoito, Golf, Pesula, Ravintola, Squash, Uima-allas, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
(34.0 mailia)
Lentokenttä
Nelspruit - (47 mailia - 75 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Ostamalla Sabi River Sun Lifestyle Resort, Etelä-Afrikka

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Sabi River Sun Lifestyle Resort, Etelä-Afrikka ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Sabi River Sun Lifestyle Resortiin, Etelä-Afrikka, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Sabi River Sun Lifestyle Resortissa, Etelä-Afrikassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Sabi River Sun Lifestyle Resort, Etelä-Afrikka -kaupan myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Sabi River Sun Lifestyle Resortin kanssa Etelä-Afrikassa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Sabi River Sun Lifestyle Resortia, Etelä-Afrikka voi olla turvallinen tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.