Kuva Shell Vacations Clubista
Kuva Shell Vacations Clubista
Kuva Shell Vacations Clubista
Kuva Shell Vacations Clubista
Kuva Shell Vacations Clubista

Osoite: 40 Skokie Blvd. Suite 350, Northbrook,, IL 60062, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.shellvacationsclub.com

Kiinnostaako myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Shell Vacations Clubissa? Soita myyntitiimillemme nyt numeroilla 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Jos kiinteät tai jopa kelluvat aikaosuusviikot ovat liian rajoittavia sinulle, miksi ei pidä aikaosuudet? Nämä ovat usein erittäin joustavia ja sopivia niille, jotka rakastavat matkustaa, tutkia ja löytää. Ottakaa esimerkiksi Shellin loma-klubi. Jos vapaapäivät ovat osa elämäntapasi, tämä on sinulle tarkoitettu tuote. Niiden valikoima koostuu monista fantastisista paikoista Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Havaijilla, joten voit matkustaa maanosan pituudella ja leveydellä joutumatta maksamaan kiristyneitä rahaa.

Majoitussi voidaan räätälöidä tarpeidesi mukaan koon ja tilan suhteen. Romanttiset parit menevät Waikikin rannalle? Laajennettu perheenyhdistäminen Anaheimissa? Riippumatta siitä, minkä tyyppinen loma tai koko puolueesi on, silti kokemus on "kotona poissa kotoa" tunne hämmästyttävässä ympäristössä. Useimmat salkun lomakohteet sijaitsevat kulttuurisesti rikkaiden alueiden keskellä tai upeilla luonnonmaisemilla, joten et halua koskaan parempia paikkoja.

Järjestelmän lisäetuja voivat olla joustavuus, risteilyt, yksinomainen suunnittelutyökalu, retket ja paljon muuta. Lisäksi voit vaihtaa 3,000-lomakeskusten ulkopuolelle ydinliittymän ulkopuolella! Joten mikä on se? Haluatko golfia Scottsdalessa Arizonassa? Tutustu Chinatowniin San Franciscossa? Viinin maistelua Napa Valley? Lumilautailu ja hiihto Whistlerissä? Auringonlasku Mauna Kean huipulla? Matkailu ja vapaa-aika Timeshare-välittäjät tietävät, että Shell Vacations Clubin kanssa sinun ei tarvitse valita. Miksi rajoitat itseäsi? Kysy tänään!

Shellin loma-ajan ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Shell Vacations Club ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Shell Vacations Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Shell Vacations Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Shell Vacations Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä online-mainontaa myytäessä aikaosuuksia Shell Vacations Clubilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Shellin lomaketjun käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsiinsä hallinnoimaan luottamustiliin talletettuihin rahoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.