Valokuva: The Pride Sun Village Resort & Spa-Goa
Valokuva: The Pride Sun Village Resort & Spa-Goa
Valokuva: The Pride Sun Village Resort & Spa-Goa
Valokuva: The Pride Sun Village Resort & Spa-Goa
Valokuva: The Pride Sun Village Resort & Spa-Goa

Osoite: Sanqudi Baga, Arpora, Bradez, Goa 403518, Intia
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.desouzahotels.com

Kiinnostaako The Pride Sun Village Resort & Spa-Goan myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa The Pride Sun Village Resort & Spa-Goa XNUMX tähteä kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Pride Sun Village Resort & Spa-Goan palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Lastenallas, konferenssitilat, kuntosali, pelihuone, ruokakauppa, kampaaja, terveyskeskus, pesula, leikkipaikka, ravintola, sauna, ostoskeskus, snackbaari,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat uimarannat, Lähellä olevat veneet, Kasino (5.0 mailia), Lääkäripalvelut (lähistöllä),
Lentokenttä
Dabolim - (31 mailia - 49 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kodinomaisesta kokemuksesta The Pride Sun Village Resort & Spa-Goassa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöistä, kuten The Pride Sun Village Resort & Spa-Goa, sinulle taataan vuotuinen pääsy. Siitä tulee nopeasti koti kotiisi, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Pride Sun Village Resort & Spa-Goa ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan todella iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen investoinnin The Pride Sun Village Resort & Spa-Goassa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mihin investoit. Vuokraamisen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti The Pride Sun Village Resort & Spa-Goassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus The Pride Sun Village Resort & Spa-Goan kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiossa huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyritään myymään aikaosuuksia The Pride Sun Village Resort & Spa-Goan kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Pride Sun Village Resort & Spa-Goan käyttö voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu hallinnoimalle luottotilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.