Kuva The Colonies at Williamsburg
Kuva The Colonies at Williamsburg
Kuva The Colonies at Williamsburg
Kuva The Colonies at Williamsburg
Kuva The Colonies at Williamsburg

Osoite: 5380 Olde Towne Road, Williamsburg, VA 23188, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.vacationvillageresorts.com/colonies_williamsburg/index.html

Oletko kiinnostunut kiinteistöistä, jotka myydään ja vuokrataan The Colonies at Williamsburgissa? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Williamsburgin siirtomaat sijaitsee historiallisessa Virginiassa osa-aikaisen lomakeskus on kalaravintoloiden ja pistorasiaostosten vieressä. Koloniat ovat myös lähempänä huvipuiston viihdettä, siirtomaa-seikkailuja ja merenkulun historian alueita. Lomakeskuksen mukavuuksiin kuuluu lämmitetty sisä- ja ulkouima-allas (vuorovaikutteiset vesiominaisuudet), ulkouima-amme, piknikpöytiä ja BBQ-grillit, tenniskentät ja kuntokeskus. Tilavissa kahden ja neljän makuuhuoneen sviiteissä on ruokailutilat, jotka on suunniteltu mahdollisimman mukavaksi. Täysin varusteltu keittiö, olohuone ja ruokailutila on sisustettu viihdyttäväksi. Suites kohtaavat amerikkalaiset vammaisten Act vaatimukset.

Lisätietoja löytyy osoitteesta Lomakylä verkkosivusto

Williamsburgin pesäkkeet

Yksikkötyöt
Yksilölliset oleskelu- ja ruokailuhuoneet kaikissa sviiteissä, keraamiset laatta- ja kokolattiamatot oleskelutiloissa, täysin varustetut keittiö, jossa on graniittiset työtasot, ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet, kuten liesi, astianpesukone, täysikokoinen jääkaappi jääpalakoneella, mikroaaltouuni, kahviauho, tehosekoitin ja leivänpaahdin, huoneen takka, televisiot olohuoneessa ja makuuhuoneissa, DVD-soitin, Wi-Fi
Lomakeskus
Lämmitetty sisäuima-allas, ulkouima-allas, jossa on lukuisia vesiominaisuuksia, ulkouima-allas, grillausmahdollisuus ja piknikpöytiä, lasten leikkipaikka, tenniskentät, pelihuone, perhehuone, iso tv, kuntokeskus, bisneskeskus
Lähellä olevat palvelut
Huvipuistot, ostospaikat, huvipuisto, puistot / eläintarhat, luontokohteet, kulttuurikohteet, elokuvateatteri, vesipuisto, viinitilat, historialliset alueet
Lentokenttä
Newport News / Williamsburgin kansainvälinen 18.7 mailia
Tarkista sisään / ulos
16: 00 sunnuntai, perjantai, lauantai

Ostaa Colonieja Williamsburgin aikaosuudessa

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokaa Colonieja Williamsburgissa ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Williamsburgissa sijaitseviin pesäkkeisiin, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Williamsburgin siirtokunnissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus The Coloniesin myymisestä Williamsburgissa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä verkkomainonnalla pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Williamsburgin pesäpanojen kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Williamsburgissa sijaitsevia pesäkkeitä voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.