Kuva Grand Okanagan Resort and Conference Center
Kuva Grand Okanagan Resort and Conference Center
Kuva Grand Okanagan Resort and Conference Center
Kuva Grand Okanagan Resort and Conference Center
Kuva Grand Okanagan Resort and Conference Center

Osoite: 1310 Water Street, Kelowna, V1Y 9P3,
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.grandokanagan.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Grand Grand Okanagan Resort and Conference Center? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Grand Okanaganin lomakeskus ja konferenssikeskus kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Nauti kotikokemuksesta kotiin Grand Okanaganin lomakeskuksessa ja konferenssikeskuksessa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Grand Okanaganin lomakeskus ja konferenssikeskus, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Grand Okanagan Resort and Conference Center ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen The Grand Okanaganin lomakeskuksen ja konferenssikeskuksen kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Grand Okanaganin lomakeskuksessa ja konferenssikeskuksessa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Grand Okanagan Resort and Conference Center -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainonnalla myytäessä aikaosuuksia Grand Okanaganin lomakeskuksen ja konferenssikeskuksen kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Grand Okanaganin lomakeskusta ja konferenssikeskusta voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.