Kuva The Summit
Kuva The Summit
Kuva The Summit
Kuva The Summit
Kuva The Summit

Osoite: 8743 Thomas Drive, Panama City Beach, FL, 32408, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.summit-resorts.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata The Summit? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Tapahtuma kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Summit-palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Uima-allas, Tenniskenttä, Poreallas, Uima-allas ulkotiloissa, Uima-allas sisätiloissa, Uima-allas ulkotiloissa,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (12.0 mailia), Veneily (3.0 mailia), Golf (1.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Kampaamo (lähistöllä), Terveysklubi (lähistöllä), Ratsastus (4.0 mailia) Palvelut (2.0 mailia), sukellusta (2.0 mailia), ostosalue (lähietäisyydellä), vesihiihto (3.0 mailia), tuulen surffaus (3.0 mailia)
Lentokenttä
Panama City / Bay County - (12 mailia - 19 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotikokemuksesta kotona Summitissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten huippukokouksessa, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent the Summit ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen The Summitin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin huippukokouksessa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus The Summit -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavien yläosassa sekä verkkomainonnan pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta huippukokouksessa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä huippukokousta voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä hallinnoimassa luottamustilillä talletettujen varojen kanssa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.