Kuva yrityksestä Tranquility Bay Antigua
Kuva yrityksestä Tranquility Bay Antigua
Kuva yrityksestä Tranquility Bay Antigua
Kuva yrityksestä Tranquility Bay Antigua
Kuva yrityksestä Tranquility Bay Antigua

Osoite: Bolansin kylä, St. Mary's, Antigua
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.tranquilitybayantigua.com

Oletko kiinnostunut Tranquility Bay Antiguan myynti- ja vuokra-asuntoista? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Tranquility Bay Antigua kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Tranquility Bay Antigua Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi, keittomahdollisuus, DVD tai VCR, televisio
Lomakeskus
Baari / Cocktail-lounge, Ranta, Autonvuokraus, Päiväkylpylä, Viihde - Elävä, Harjoitushuone - Varustettu, Pesula, Ravintola, Purjehdus / Vuokraus, Sukeltaminen, Uima-allas - Ulkona, Tennis, Vesihiihto
Lähellä olevat palvelut
Vene Marina / Käynnistys, Klubitalo, Kalastus, Golf, Ruokakauppa / Lähikauppa
Lentokenttä
Antigua / ANU 15 Miles / 24 KM
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotiin kodin kokemuksesta Tranquility Bay Antigualla

Kun ostat aikaosakkeita kiinteistöihin, kuten Tranquility Bay Antigua, saat taatusti vuosittain pois. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Tranquility Bay Antigua ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Tranquility Bay Antiguan kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Tranquility Bay Antigualla

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Tranquility Bay Antigua -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnassa pyrkimyksissä myydä aikaosakkeita Tranquility Bay Antiguan kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Tranquility Bayn käyttö Antigua voi olla tietoinen siitä, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.