Kuva yrityksestä Umhlanga Sands, Etelä-Afrikka
Kuva yrityksestä Umhlanga Sands, Etelä-Afrikka
Kuva yrityksestä Umhlanga Sands, Etelä-Afrikka
Kuva yrityksestä Umhlanga Sands, Etelä-Afrikka
Kuva yrityksestä Umhlanga Sands, Etelä-Afrikka

Osoite: 44 Lagoon Drive, PL 223, Umhlanga Rocks, 4320, Etelä-Afrikka
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.tsogosun.com/umhlanga-sands-resort

Kiinnostaako Umhlanga Sandsissa Etelä-Afrikassa myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Umhlanga Sands, Etelä-Afrikka kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Umhlanga Sands, Etelä-Afrikka

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Ranta, Lastenhoito, Pesula, Elävää viihdettä, Ravintola, Uima-allas, Puhelin, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Veneily (lähistöllä), Kuntosali (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Golf (5.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (Läheiset), Lääketieteellinen laitteisto, Vesiskootteri (lähialueilla),
Lentokenttä
Louis Botha / Durban - (22 mailia - 35 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotona kotokokemuksesta Umhlanga Sandsissa, Etelä-Afrikassa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Umhlanga Sands, Etelä-Afrikka, sinulla on takuu vuodessa. Siitä tulee nopeasti kotisi kotona, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon arjestasi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Umhlanga Sands, Etelä-Afrikka ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Umhlanga Sandsin kanssa, Etelä-Afrikka, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Umhlanga Sandsissa, Etelä-Afrikassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Umhlanga Sandsin, Etelä-Afrikan kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Umhlanga Sandsin kanssa, Etelä-Afrikka.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Umhlanga Sandsin avulla Etelä-Afrikka voi olla turvallinen tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu luototilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.