Kuva yrityksestä Villa Andropoff
Kuva yrityksestä Villa Andropoff
Kuva yrityksestä Villa Andropoff
Kuva yrityksestä Villa Andropoff
Kuva yrityksestä Villa Andropoff

Osoite: Valgeranna k�la, 88326 Audru vald, Viro,
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.androoff.ee

Kiinnostaako Villa Andropoffin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Liike ja vapaa-aika kietoutuvat kauniisti yhteen Villa Andropoffissa Pärnun kauniilla merenrannalla Virossa. Komea rakennus, joka oli aikoinaan yksinoikeus korkeimmille Neuvostoliiton johtajille ja vieraille osa-aikaisen omistajat tässä upeasti muunnetussa lomakeskuksessa ja konferenssikeskuksessa. Majoitukset tulevat huoneistobungaloweissa, joissa on kaksi tai kolme makuuhuonetta, joissa voi nukkua neljästä kuuteen henkilöä. Jokainen on lähellä vettä, ja niissä on mukavuuksia, kuten patio ja nurmikko, ullakko, olohuone, minikeittiö ja oma kylpyhuone suihkulla ja saunalla.

Paikan päällä on merenrantaravintola ja baari sekä grillipaikka, yhteinen oleskelutila, pelihuone ja Wi-Fi. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare-välittäjät hyväksyvät myös kokous- ja koulutustilat, joihin kuuluu täysin varustettu konferenssihuone, johon mahtuu XNUMX istumapaikkaa.

Vapaa-ajalla tekemistä riittää. Mäntymetsät ympäröivät Villa Andropoffia sekä viisisataa metriä valkoista hiekkarantaa. Harrasta rusketustasi, rakenna hiekkalinnoja ja flirttaile aaltojen kanssa kesäkuukausina. Talvella voit liukua alas dyynejä ja nauttia erinomaisesta laskettelusta. Lähistöllä on myös 18-reikäinen golfkenttä. Vaihtoehtoisesti voit vierailla pääkaupungissa Tallinnassa, jonne pääsee autolla kahdessa tunnissa, tai lähteä Helsinkiin säännöllisillä lauttayhteyksillä.

Villa Andropoffin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Villa Andropoff ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Villa Andropoffiin, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Villa Andropoffissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Villa Andropoff -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Villa Andropoffin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Villa Andropoffin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu rahaston hallinnoimalle tilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.