Kuva yrityksestä Villa Chalet San Cristobal Hotel Resort
Kuva yrityksestä Villa Chalet San Cristobal Hotel Resort
Kuva yrityksestä Villa Chalet San Cristobal Hotel Resort
Kuva yrityksestä Villa Chalet San Cristobal Hotel Resort
Kuva yrityksestä Villa Chalet San Cristobal Hotel Resort

Osoite: Municipio Guasimos, Sector La Laguna
El Pedregal
San Cristobal, TACH, 5001, VENEZUELA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.villachalethotel.com.ve

Kiinnostaako Villa Chalet San Cristobal Hotel Resortissa myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Villa Chalet San Cristobal Hotel Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Villa Chalet San Cristobal -hotellin lomakeskuksen palvelut

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen/minikeittiö), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Lasten allas, Pelihuone, Pesula (laitteet saatavilla), Live-viihdettä, leikkikenttäalue, ravintola, sauna, välipalabaari, uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Lääketieteelliset laitteet (Läheiset),
Lentokenttä
San Antonio - (22 mailia - 35 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai lauantai

Nauti kodinomaisesta kokemuksesta Villa Chalet San Cristobal Hotel Resortissa

Kun ostat aikaosuuden kiinteistöistä, kuten Villa Chalet San Cristobal Hotel Resortista, sinulle taataan vuosittainen pääsy. Siitä tulee nopeasti kotisi kotoa käsin ja tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Villa Chalet San Cristobal Hotel Resort ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Villa Chalet San Cristobal Hotel Resortiin, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Villa Chalet San Cristobal Hotel Resortissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Villa Chalet San Cristobal Hotel Resortin kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkiessä myymään aikaosuuksia Villa Chalet San Cristobal Hotel Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Villa Chalet San Cristobal Hotel Resort voi olla turvassa tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu hallinnoimalle luottotilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.