Kuva Villa Mykonos
Kuva Villa Mykonos
Kuva Villa Mykonos
Kuva Villa Mykonos
Kuva Villa Mykonos

Osoite: 67-590 Jones -tie, Cathedral City, CA, 92234, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.villamykonos.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan Villa Mykonosissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Villa Mykonos kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Villa Mykonos Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Takka - yksikkö (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Pesula, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autonvuokraus (1.0 miles), Hiihto (60.0 mailia), Laskettelu (60.0 mailia), Golf (lähistöllä), Ruokakauppa (1.0 mailia), Kampaaja (1.0 mailia), Terveysklubi (1.0 mailia), Terveyspalvelut (Lähistöllä), ravintola (lähistöllä), ostosalue (4.0 miles), hiihtokoulu (60.0 miles),
Lentokenttä
Palm Springs - (3 mailia - 4 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti Villa Mykonosin kotikokemuksesta

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Villa Mykonosissa, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrat Villa Mykonos ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Villa Mykonosin kanssa miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Villa Mykonosissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Villa Mykonos -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnalla pyrkimyksiä myydä aikaosuuksia Villa Mykonosin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Villa Mykonosia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.