Kuva Villa Vera Hotel & Racquet Club
Kuva Villa Vera Hotel & Racquet Club
Kuva Villa Vera Hotel & Racquet Club
Kuva Villa Vera Hotel & Racquet Club
Kuva Villa Vera Hotel & Racquet Club

Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako Villa Vera Hotel & Racquet Club myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Villa Vera Hotel & Racquet Club kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Villa Vera Hotel & Racquet Club Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (Jotkut yksiköt, Ei mitään / Osittainen), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
(Käytettävissä olevat varusteet), Kampaaja, Pesula, Lääketieteellinen laitteisto, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Kylpylä, Uima-allas, Tennis (käytettävissä olevat varusteet), Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat uimarannat, Veneily (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Golf (1.0 mailia), Ostoskeskus (lähistöllä), Vesihiihto (lähietäisyydellä), Surffaus,
Lentokenttä
Acapulco International - (12 mailia - 19 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) sunnuntaina

Nauti Villa Vera Hotel & Racquet Club -hotellin kotikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Villa Vera Hotel & Racquet Club, sinulle taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Villa Vera Hotel & Racquet Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Villa Vera Hotel & Racquet Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Villa Vera Hotel & Racquet Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Villa Vera Hotel & Racquet Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä online-mainontaa, jolla pyritään myymään aikaosuuksia Villa Vera Hotel & Racquet Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Villa Vera Hotel & Racquet Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.