Kuva yrityksestä Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort
Kuva yrityksestä Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort
Kuva yrityksestä Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort
Kuva yrityksestä Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort
Kuva yrityksestä Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.funroyale-tropicale.com

Kiinnostaako Village Caraibe Tennis, Golf & Beach Resortin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Village Caraibe Tennis, Golf ja Beach Resort päättävät sinun kaikkein upeimmista osa-aikaisen Puerto Platassa, Dominikaanisessa tasavallassa. Hotelli sijaitsee vilkkaassa Playa Doradassa, joten et koskaan tunne lyhyitä muutoksia tässä ylellisessä all-inclusive-lomakeskuksessa. Kaikki sata kahdeksankymmentäneljä huonetta ovat hyvin varustettuja ja tilavia. Mukavuuksiin kuuluu ilmastointi, olohuone vuodesohvalla, tv ja oma kylpyhuone. Parvekkeeltasi voit viettää laiskoja päiviä rentouttavan puutarhan tai golfkentän keskellä.

Lisäksi, Matkailu ja vapaa-aika aikaosuuksien välittäjät ovat varmoja, että nautit Village Caraibe Tennis-, Golf- ja Beach Resort -hotellin monista tiloista. Kutsuva ulkouima-allas on täydellinen vetäytyminen päiville, jolloin aurinko voi sulaa taivaan sinisen. Voit myös pelata tennistä ja lentopalloa tai pitää hauskaa aerobisissa, salsa- ja merengue-luokissa. 18-reiän Robert Trent Jonesin golfkenttä sijaitsee lomakeskuksen vieressä ja Atlantin valtameri on vain rauhassa kävelymatkan päässä. Täältä menettää itsesi monipuolisilla vesiurheilulajeilla, kuten purjelautailulla, snorklauksella ja melonnalla. Muita loma-iloja täyttämään aikaa ovat ratsastusretket ja vierailu suosituille lähialueille, kuten Altos de Chavon Village, Bayahibe ja Minitas.

Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort -palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, minikeittiö), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Ruokakauppa, Live-viihde, Terveydenhoitopalvelut, Ravintola, Uima-allas, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
All Inclusive Resort, Ranta (lähistöllä), Veneily (lähistöllä), Kasino (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Golf (lähistöllä), Ratsastus (lähistöllä), Sukeltaminen (lähistöllä), Vesihiihto (lähistöllä), Surfaus Lähistöllä),, *Pakollinen all-inclusive-maksu vaaditaan, ja lomakeskuksesta ja kaudesta riippuen voi kattaa ateriat, juomat, matkat, kuljetukset, lomakeskukset, lomakohteet, palvelut ja tilat.
Lentokenttä
Puerto Plata International - (15 mailia - 24 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Ostaminen Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort aikaosuus

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resortin pitkän aikavälin investoinnin, miksi et kokeile vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnalla pyrkimyksiä myydä aikaosakkeita Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resortilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Village Caraibe Tennisin käyttäminen - Golf & Beach Resort voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.