Kuva Westgate Smoky Mountain Resort and Spa
Kuva Westgate Smoky Mountain Resort and Spa
Kuva Westgate Smoky Mountain Resort and Spa
Kuva Westgate Smoky Mountain Resort and Spa
Kuva Westgate Smoky Mountain Resort and Spa

Osoite: 915 Westgate Resorts Road, Gatlinburg, TN 37738, Tennessee, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.westgateresorts.com

Kiinnostaako Westgate Smoky Mountain Resort & Spa myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Saat verraton pääsy Smoky Mountains ja Cherokee National Forest, valitse osa-aikaisen Westgate Smoky Mountain Resortissa ja kylpylässä Gatlinburgissa, Tennesseessä. Useimmilla tasoilla rakennettu jyrkkä rinteiden sijainti useimmilla yksiköillä on upeat näkymät puiden kattoihin. Vieraille on helppoa, bussikuljetus tarjotaan keinona kuljettaa sinut rakennuksista alas vuorelta ja takaisin.

Lähellä löydät tällaisia ​​jännittäviä kohteita Pigeon Forge ja Sevierville, jotka molemmat tarjoavat lukemattomia ulkona virkistysmahdollisuuksia, ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita. Ulkoilmatyypeille alue tarjoaa runsaasti luonnonkaunis polkuja vaellus ja pyöräilyyn sekä haastavia laskettelurinteitä ja palkittavia golfkenttiä. Ruokaa pidät huolta Westgate Smokehouse Grill -ravintolassa runsaalla osuudella tai yksinkertaisesti ompele keittokomeroasi omia herkullisia nautintoja.

Lapset rakastavat laajaa Wild Bear Falls -vesipuistoa, joka sijaitsee vuoren pohjalla ja tarjoaa laajan huipputason mukavuuksia. Varmista, että käy Old Town Gem Mine ja Ripleyn akvaario Smokies! Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät eivät voi odottaa sinua löytämään Westgate Smoky Mountain Resort and Spa.

Westgate Smoky Mountain Resort ja kylpyläpalvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi, keittomahdollisuus, DVD tai VCR, takka
Lomakeskus
Baari / Cocktail Lounge, Päivähoito, Tenniskenttä - Varustettu, Päivittäistavarakauppa, Pesulapalvelu, Lukkiutuminen, Lemmikkieläimet sallittu, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna tai höyrysauna, Uima-allas, Poreallas Kylpylä tai poreallas
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo, Viihde - Live, Kalastus, Golf, Ratsastus, Järvi, Luistelu - Jää, Hiihto - Laskettelu, Tennis
Lentokenttä
Knoxville / TYS45 Miles / 72 KM
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Ostaminen Westgate Smoky Mountain Resort ja Spa aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Westgate Smoky Mountain Resort and Spa ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Westgate Smoky Mountain Resort and Spa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Westgate Smoky Mountain Resort and Spa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Westgate Smoky Mountain Resort and Spa -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Westgate Smoky Mountain Resort and Spa -hotellin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Westgate Smoky Mountain Resort ja Spa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luotettavuustiliä hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.