Kuva yrityksestä Worldmark Catherdral City
Kuva yrityksestä Worldmark Catherdral City
Kuva yrityksestä Worldmark Catherdral City
Kuva yrityksestä Worldmark Catherdral City
Kuva yrityksestä Worldmark Catherdral City

Osoite: 67-707 30th Ave., Cathedral City, CA 92234, USA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako Worldmark Catherdral Cityn myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Palm Springs on yksi niistä paikoista, joissa on lähes myyttinen laatu, ja on helppo ymmärtää miksi. Kaliforniassa on enemmän kuin kohtuullinen osa luonnon kauneutta, ja vuoret, aavikot ja valtameri ovat kaikki suhteellisen lyhyen ajomatkan päässä, joten sitä voidaan pitää Yhdysvaltojen parhaana. WorldMark Cathedral City on aavikkoelämysten huippu, jonka maisemat ovat poikkeavia mistään meillä täällä Isossa-Britanniassa. Täydellinen pakopaikka, kun haluat mennä hulluksi perheen tai läheisen ystäväryhmän kanssa, tämä on loistava osa-aikaisen vaihtoehto ihmisille, jotka välttävät hiljaista elämää!

Worldmark Catherdral Cityn aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Worldmark Catherdral City ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Worldmark Catherdral Cityyn, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Worldmark Catherdral Cityssä

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Worldmark Catherdral City -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä verkkomainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Worldmark Catherdral Cityn kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Worldmark Catherdral Cityn käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu rahaston hallinnoimalle tilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.