Kuva yrityksestä XIV (Eksiv) Shirahama Annex
Kuva yrityksestä XIV (Eksiv) Shirahama Annex
Kuva yrityksestä XIV (Eksiv) Shirahama Annex
Kuva yrityksestä XIV (Eksiv) Shirahama Annex
Kuva yrityksestä XIV (Eksiv) Shirahama Annex

Osoite: 1670-84 Nishiyama Saino, Shirahama-Cho
Nishimuro-Gun
Wakayama-Ken, Japani
Lisätietoja: 01787 881111

Oletko kiinnostunut XIV: n (Eksiv) Shirahaman liitteenä olevista kiinteistöistä? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa XIV (Eksiv) Shirahaman liite kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

XIV (Eksiv) Shirahama Annex Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Ravintola, Sauna, Tennis, Poreallas / poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autonvuokraus (2.0 mailia), Ranta (2.0 mailia), Veneily (2.0 mailia), Kalastus (2.0 mailia), Golf (2.0 mailia), Ruokakauppa (2.0 mailia), Ratsastus (lähistöllä), Pesula (2.0 mailia), Terveyspalvelut (2.0 mailia), Uima-allas (lähistöllä),
Lentokenttä
Nanki Shirahama - (2 kilometriä - 3 km)
Tarkista sisään / ulos
Sunnuntai

Nauti kotikokemuksesta XIV: ssä (Eksiv) Shirahama

Kun ostat aikaosakkeita XIV: n (Eksiv) Shirahama-liitteen kaltaisissa kiinteistöissä, saat taatusti vuosittain pois. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra XIV (Eksiv) Shirahama Liite ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja XIV: n (Eksiv) Shirahama -liittymän kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti XIV: ssä (Eksiv) Shirahama

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus XIV (Eksiv) Shirahama Annex -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä verkkomainonta pyrkimyksissä myydä aikaosakkeita XIV: n (Eksiv) Shirahama-liitteen kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia XIV: n (Eksiv) avulla Shirahama-liite voi olla turvallista, kun tiedetään, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.