Kuva Royal Savoy Resort, Madeira
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Royal Savoy Resort
Madeira


Myydään: £ 3,750 *
Lomakeskus: Royal Savoy Resort
Maa: Madeira
Viikko: 52
Kausi: Korkea
Koko: Studio

Tee tiedustelu
Royal Savoy Hotel Madeira, Avenida do Infante, 9004-542 Funchal, Madeira, Portugali

Kysy tästä kiinteistöstä
Käyttämällä tätä lomaketta hyväksyt tämän sivuston tietojen tallentamisen ja käsittelyn.

Lomakeskuksen kuvaus

Royal Savoy Madeira tunnetaan mm osa-aikaisen Omistajille sen ylellisyyttä, ylellisyyttä ja viiden tähden majoitus. Suunniteltu erityisesti, jotta voit arvostaa upeita Atlantin näkymiä sen arvostetulla paikalla Madeira Rannalla, lomakeskuksessa on yhteensä 172-balconied huonetta ja sviittejä, jotka kaikki on sisustettu tyylikkäästi, laadukkaasti ja mukavuutta ajatellen. Ei ole ihme, että tämä lomakeskus on ollut monien suosikkipalkintojen ylpeä ja arvostettu maailman hienoimmista lomakohteista, kun otat huomioon ensiluokkaiset palvelut: vehreän subtrooppisen solarin, useita uima-altaita ja yksityisen meren pääsyn, ilmaisen Wi- Fi: n huoneissa ja yleisissä tiloissa, hienossa ravintolassa ja cocktail-pianobarissa, jossa on iltaisin elävä musiikki.

Lomakeskus on ihanteellisella paikalla lyhyen kävelymatkan päässä Funchalista ja sen historiallisesta keskustasta, ja sen omassa miellyttävässä ympäristössä, joka toimii lähellä Michelin-suositeltua ravintolaa. Ei vain, että olet turvallisessa kädessä Matkailu ja vapaa-aika, Mutta kuninkaan Savoy Madeiran - viimeisimmän maailmankuulun vuosisatoisen hotelliketjun laajennuksen kanssa - ostavat aikaosuudet, joihin voit luottaa.


Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)

Joka viides vuosi omistajuus tulee lisää viikolla (53). Tämä tapahtuu tänä vuonna. Jos ostat nyt, voitte pitää kiinni 24th joulukuusta 7th tammikuuhun asti. Tämä kattaa koko joulun juhlat Funchalissa ja uusina vuosina Eve Firework -näytöllä, joka on luopunut eri puolilta maailmaa. Myyjä on neuvoteltavissa nopean myynnin alkuvuodesta, tee tarjous.


Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 3336 kertaa

* Myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaissumma tai ilmoitettujen pisteiden määrä ja kattaa omistusoikeuden keston. Huomaa, hinta ei sisällä maksuja ja siirtokustannuksia.