Valokuva Royalty Gold Club -pisteistä
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Royalty Gold Club


Myydään: £ 8,900 *
Klubi: Royalty Gold Club
Tyyppi: Pisteet
Pisteet: 165

Tee tiedustelu

Kysy tästä kiinteistöstä
Käyttämällä tätä lomaketta hyväksyt tämän sivuston tietojen tallentamisen ja käsittelyn.

Lomakeskuksen kuvaus

Koska perheystävällinen lähestymistapa vieraanvaraisuutta, Royal Resorts tarjoaa Royalty Gold Club jäsenet valikoima yhden ja kahden makuuhuoneen huoneistoja sen valikoima resorts in Intia, Indonesia, Thaimaa, Kreikka, Saksa, Vietnam, Seillyn saaret, Lontoo ja Ranska. Klubin jäsenet löytävät huoneistot näissä ylellisissä lomakohteissa, joissa on oleskelutila, keittiö, makuuhuone, toinen makuuhuone, kaksi kylpyhuonetta, parveke ja ne sopivat erikseen jopa kuuden hengen majoitukseen. Royal Royal Resortsin huoneistot on sisustettu tyylikkäästi nykyaikaiseen tyyliin ja niissä on valikoima korkeatasoisia mukavuuksia. Huoneistoissa on myös täysin varustetut keittiöt ja ruokailutilat.

Jokainen, joka haluaa ostaa Royalty Gold Club -pisteitä, kuulee, että Royalty Resorts tarjoaa jäsenille vain pääsyn niiden valikoimiin, kuten RCI: n Gold Crown -luokan Royal Jimbaran Resortiin Balilla, Indonesia. Toinen hyöty Royalty jäsenyydestä on, että se on tarjolla a Osakeomistus perusta. Kaiken kaikkiaan tämä tarkoittaa, että jäsenet voivat nauttia ylellisimmistä lomista joillakin maailman parhaista lomakohteista murto-osalla hinnasta verrattuna yöpymispaikkakuntalaisiin.

Matkailu ja vapaa-aika Uskoa Osakeomistus käyttämällä Royalty Gold Club -jäsenyyttä tekee erinomaisesta valinnasta, sillä se ei vain anna jäsenille mahdollisuutta valita 12-lomakohteisiin maailmanlaajuisesti, ja valikoima yli 600-luksushuoneistoja voi valita. Jäsenillä on myös lisäetuna mahdollisuuden vaihtaa maailmanlaajuisten kumppaneiden, kuten RCI: n kanssa, antamalla heille mahdollisuuden päästä yli 4000in lomakohteisiin maailmanlaajuisesti.


Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 468 kertaa

* Myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaissumma tai ilmoitettujen pisteiden määrä ja kattaa omistusoikeuden keston. Huomaa, hinta ei sisällä maksuja ja siirtokustannuksia.