Diamond Resorts European Collection -pisteitä, pisteitä
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Diamond Resorts European Collection -pisteitä


Myydään: Tarjoukset *
Club: Diamond Resorts Euroopan kokoelmapisteet
Tyyppi: Pisteet
Pisteet: 2500

Tee tiedustelu

Kysy tästä kiinteistöstä
Käyttämällä tätä lomaketta hyväksyt tämän sivuston tietojen tallentamisen ja käsittelyn.

Lomakeskuksen kuvaus

Italialaista hienoa ruokaa, espanjalaisia ​​auringonlaskuja, ranskalaisia ​​maaseutuja ja itävaltalaista hiihtoa - kaikki nämä ovat pohjimmiltaan eurooppalaisia ​​kokemuksia, jotka eivät kaikki ihmisillä olisi niin onnekas kokemaan yhtä elämää. Diamond Resorts European Collection -pisteillä voit kuitenkin kokea tarkalleen sitä ja paljon muutakin.

Diamond Resorts European Collection -pisteiden ainoana valtuutettuna jälleenmyyjänä, Travel & Leisure -ryhmä Tarjota mahdollisuuden päästä käyttämään Diamond Resorts Internationalin valikoima ylellisiä lomakohteita jälleenmyyntihintaan. Laaja valikoima kohteita maailmassa maailman suurimmista vieraanvaraisuusyrityksistä DRI: n jäsenet ovat todella hemmotelleet valinnanvaraa.

Maailmanlaajuisena vieraanvaraisuus- ja loma-omistuksena Diamond Resorts uskoo sitoutuneensa tarjoamaan vierailleensa elämää. DRI tarjoaa lomakohteita useissa eri paikoissa, kuten Espanjan rantalomakeskuksissa, Itävallan alppikeskuksissa ja Portugalissa sijaitsevissa golfkentissä. Löydät itsesi jumppavaksi Pariisin taikuudelle uudelleensyntyneellä lapsilukumattomuudella tai kokemalla Teneriffan henkeäsalpaavista vulkaanisista rannoista. Sijaintimahdollisuudet ovat lähes loputon.

Lisäksi Diamond Resorts Internationalilla on monenlaisia ​​aktiviteetteja, jotka on tarjolla heidän lomakohteissaan vaellusta ja pyöräilyä, ratsastusta, sukellusta ja paljon muuta, mikä auttaa sinua hyödyntämään lomakohteen sijaintia aina, kun haluat käydä. Diamond Resorts tarjoaa myös mahdollisuuden Saada VIP-pääsy Erilaisia ​​tapahtumia ja aktiviteetteja, kuten viinifestivaaleja, korkean profiilin urheilutapahtumia ja helikopteriretkiä. Diamond Resort -pisteet Jäsenet tarjoavat myös jäsenille joustavia tarkistuspäivämääriä, kykyä lainata ja tallentaa pisteitä sekä mahdollisuuden lyhyt taukoja, jos haluat tehdä niin.

Ostamalla aikaosuuden jälleenmyyntiyhtiötä, Matkailu ja vapaa-aika Voi tarjota tilaisuuden liittyä Interval Internationalin jäseneksi. Interval Internationalilla on loma-asuntojen omistajille suunnattuja jäsenohjelmia ja tarjoaa lisäarvopalveluja ympäri maailmaa, mukaan lukien pääsy 2500-lomakohteisiin ympäri maailmaa lomapalveluidensa kautta ja matkoilla. Lisätietoja saat tutustumalla vaihtoyritysten sivuille.


Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 526 kertaa

* Myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaissumma tai ilmoitettujen pisteiden määrä ja kattaa omistusoikeuden keston. Huomaa, hinta ei sisällä maksuja ja siirtokustannuksia.