Valokuva Club Absolute, Vacation Club
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Absoluuttinen klubi
Loma-klubi


Myydään: £ 10,500 *
Resort: Club Absolute
Maa: Lomaklubi
Viikko: 1 kelluva
Kausi: matala
Koko: Studio

Tee tiedustelu
Club Absolute, Patongin uimaranta, Kathu, 83150, Phuket, Thaimaa

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Absoluuttisten matkakohteiden osa Absolute Vacation Club tarjoaa jäsenille pääsyn heidän palkittuihin lomakohteisiin Costa del Solissa tai Portugalin Algarve, Florida, USA, Etelä-Afrikka, Koh Samui tai Phuket, Thaimaa, tai alas Gold Coastin tai Perthin, Australian tai Queenstownin alueella Uudessa-Seelannissa. Kun valitset lomaomistuksen Absolute Vacation Clubin jäsenten kautta, heille annetaan mielenrauha, että heidän loma-tarpeensa huolehtivat heidän etukäteen maksetuista lomamaksuistaan, kun he saavat pääsyn absoluuttisiin kohteisiin kasvava lomakokoelma.

Absolute Vacation Club -jäsenyyden ansiosta jäsenet voivat käyttää erilaisia ​​lomakeskuksia halutuissa paikoissa sekä Absolute Destinations -alueiden kautta Thaimaa Joka sijaitsee Phuketissa, Pattayassa ja Koh Samuin alueella. Vaihtoehtoisesti jäsenet voivat hyödyntää vaihto-kumppanuuttaan Interval Internationalin kanssa, mikä mahdollistaa pääsyn 2,500-lomakohteisiin yli 75-maissa.

Absoluuttiset kohteet pitävät hyvää asiakaspalvelua, vastinetta rahalle ja laadukasta ydinosaamistaan ​​yksinkertaisena tarkoituksena tarjota asiakkailleen loistava loma kokemus. Antaa jäsenelle pääsyn absoluuttisiin kohteisiin tarkkaan valituista ranta- ja kylpyläkohteista Matkailu ja vapaa-aika Usko Absolute Vacation Club todella yrittää tarjota asiakkailleen ylellinen loma kokemus ominaisuuksia, kuten yksityiset uima-altaat, ranta retriittejä ja boutique resorts he todella yrittää tarjota jotain jokaiseen makuun tekee todella ihana loma kokemus.

Absoluuttinen maailman kartta


Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 678 kertaa

* Esitetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaisosuus, kokonaisomistus tai ilmoitettu pistemäärä, ja se kattaa omistajuuden keston. Hintaesityksen tarjoaa omistaja, ja useimmissa tapauksissa se on avoin tarjouksille. Huomaa, hinta ei sisällä palkkioita ja siirtokuluja.